Ljubavni Horoskop za 2016. - Ovan

OVAN

Put ispred vas nikad nije bio jasniji. U svakom trenutku se čini da imate i rešenje i rešenost da ostvarite svoje snove. I snove partnera takodje. Naglas govorite da su svi zamenljivi, pa i vi, ali negde duboko u sebi, ipak verujete da svemir zna šta radi, posebno kada spaja Ijude i stvara Ijubav. Niste spremni da budete zamenjeni, niti da zamenite osobu koju volite. Sa vama je jednostavno, uvek ćete reći drugima. Svak zna na čemu je. 

 

 

 

 

 

Istina, umete i da zadržavate palicu moći više nego što to drugoj strani odgovara. Neko mora... odgovorićete ako vas pitaju... Rođeni ste organizator sreće udvoje i sve možete da postignete. Osim što možete, vi to i želite, punog srca. U tome je vaša najveća čarolija.

 

Retki su pripadnici vašeg znaka koji su usamljenog statusa, a u 2016. posebno. Kraj zime pojačava žar Ijubavi, bilo da ste u stabilnoj vezi, bilo da započinjete novu. Osim što zračite snažnom privlačnošću, otvoreni ste za promene, često bat one koje partner odavno priželjkuje ili samo predlaže, ako ste odnedavno zajedno. Otvorili ste vrata svog srca, ali niste zatvorili sasvim vrata sumnje. To znate samo vi. I jedna, za vas nekada veoma važna osoba. Upravo ta osoba ima plan da uđe ponovo u vaš život i to na velika vrata, akojoj budete dopustili. Doneće yam sećanje sačuvano od tuge i veru u budućnost. I očekivati od vas da donesete odluku za oboje. Ako vam to sećanje izazove radost, zvezde će vam pokazati pravi put.

 

Po horoskopu za vaš znak, vaš novonastali kriticizam koji rasprostirete u sferu Ijubavi možda posledica proživljenog iskustva ili je samo životna faza „ pojačanog opreza. Pravi razlog leži u potrebi da podignete kriterijume i da osećanja usmerite ka odnosu koji nudi stvarni kvalitet. Možda niste spremni kao do sada da se radujete nečije osmehu, all će vaša probirljivost nastala iz dubine shvatanja Ijubavi tačno odabrati sa kim možete da ostvarite istinski.