Ljubavni Horoskop za 2016. - Lav

LAV

Kada je LAV zaljubljen ima osećaj da je rođen samo za ljubav. Mislićete često, nekad sa osećajem da ste blaženi među drugim zodijačkim znacima, a nekada sa željom da izazovete konkretne promene na ovom životnom planu.

Umete da volite, umete da gradite odnos, umete da ugodite onome do kog yam je stalo. Umete da preuzmete odgovornost. Umete da pretvorite tugu u sreću samo jednim osmehom.

Jedino što i vi u svakom trenu želite da znate na čemu ste. Nema sa vama čitanja između redova,jer su redovi dovoljno jasni. 

Problemi postoje da bi se rešavali, a ne da bi se nad njima tugovalo i da bi služili kao opravdanje za bilo šta. Vaš vladar Mars će tokom 2015. godine da brzim hodom obide skoro čitav Zodijak, od znaka Vodolije do Vage, a vi ćete, sa dodatnim ubrzanjem praviti svoje opcije za srećan život udvoje. Mnogi su bili i ostaće sretni na polju Ijubavi u narednoj godini. Mnogi su prevazišli krizu i raduju se lepim danima, koje Jupiter u prirodnom petom polju i najavljuje. Neki od vas odlučiće da napuste zajednicu u kojoj su počeli da se osećaju sputanim. Provere na vas loše deluju. Neki drugi će poželeti da daju sebi dovoljno vremena da pronadu srodnu dušu. Traganje može potrajati, a srodna duša može proći pored vas, ako se budete držali uverenja da ćete osetiti konkretan ubod Amorove strelice. U areni Ijubavi, gde Amor ponekad nasumično usmerava svoje strele, nema pravih žrtava, ali ima mnogo nezadovoljnih. Jasnoje da ne želite da budete deo tima koji ne zna za radost.

Pravi je čas da preuzmete i luk i strelu i da odaberete osobu koju ćete pogoditi svom silinom svoje žarke Ijubavi. Na inicijativu imate autorsko pravo, bar kad se radi o Zodijaku, pa od vas je sve i počelo, zar ne...

Po horoskopu za vaš znak, vaš veliki bal je počeo i trajaće dok ujulu ne otkuca ponoć. Ima dovoljno vremena da osigurate svoju ljubavnu sreću, pod uslovom da retko dobar zvezdani potencijal ne potrošite na prolazne Ijubavne ciljeve i potragu bez istinskog sentimentalnog ispunjenja. Neko je rodjen baš za vas i čeka na vas.