Ljubavni Horoskop za 2015. - Vaga

VAGA

Ulazite u godinu ispunjenu izazovima na svim životnim poljima, čemu se, neki od vas, ne raduju posebno. Polje Ljubavi treba da bude spokojno. Stabilno. Promene nisu dobrodošle, mislićete ako ste u dužoj vezi ili braku. Zvezde ne misle tako, ali vas istovremeno i uveravaju da promene ne znače nužno da će nešto izgubiti na kvalitetu. 

 

A zimi, kada hladan vetar probije do srca i osvetli osamu u svakom od nas, tad razumete da čovek ne treba da bude sam. Sigurni ste u to, vi koji umete da budete sami i kad tako ne izgleda nikome.

 

Odabir je napravljen. Briga da biste partnera mogli izgubiti nekim nepredviđenim spletom okolnosti ili tek pukom nespretnošću svemira, donosi napetost, ali pojačava strast. Vaša Ijubavje tu, pored vas, bez ideje da se otisne u neizvesnost. Bez namere. Bez plana. Dolazimo do suštine.

 

Partner od vas očekuje plan. Očekuje rešenje. Očekuje da stvorite svet koji će biti samo vaš. A vi, spremni da partneru prepustite palicu odlučivanja, ne prepuštate i inicijativu.

 

Kraj zime i početak proleća ukazuje da koračate paralelnim stazama, skoro ne primećujući da su yam i ritam i pravac identični. Razgovarate žustro o temama u kojima ste istomišljenici. Prećutkujete one u kojima se ne slažete. Spremni ste da prihvatite odgovornost za uzajamnu radost i promene na koje bi se retko ko usudio. Partner će to poštovati. I još više vas voleti. Kada Jupiter krajem leta odluči da partneru podigne nivo finansijskih ambicija, bićete pravi tim. Slobodne Vodolije partnera će potražiti medu osobama koje je uspeh upravo ovenčao. Umećete da se radujete postignućima i da zadržite u srcu svog partnera dovoljno mesta za sve zajedničke planove. Ostanite isti, tolerantni, a zahtevni. Zaljubijeni i svoji. Spokojni i spremni na promene.

 

Vetrovi su stvoreni da preokrenu situacije, a, po horoskopu za vaš znak, vi ste jedan od njih i počinjete da duvate svojoj sreći u leđa. Ljubavno zadovoljstvo je na pomolu. Vatra postojećeg odnosa iii razgorevanje osećan'_ prema osobi koju susrećete — svejedno, prilike će se stvoriti a vi samo treba da budete i daije svesni da se pripadajućih dvoje ne susreću lako...