Ljubavni Horoskop za 2016. - Škorpija

ŠKORPIJA

Iza vas je godina ispunjena sasvim posebnim iskustvima. Neka biste rado ponovili, a neka ne. Svakako ćete je pamtiti po spremnosti da se udružite, da učestvujete, da dopustite inicijativu drugoj strani, da se prilagodite, pa i da radikalno popustite onima do kojih vam je stalo. istina jeste da vi zapravo skoro uvek popuštate, iako okolina misli daje uvek sve po vašem. 

Vaša odgovornost je, pored ljubavi, da učinite da se partner oseća radosno pored vas, u zajednici koju vi prvi predstavljate kao sasvim idealnu. Idealno se volite, slažete i idealno se i raspravljate kada za to postoji povod. Vi jeste osoba koja uživa u diskusijama i partner to sigurno zna. Uz malo sreće, uživa i on u tome. Sa druge strane, ako ste odnedavno u vezi ili tek planirate da otpočnete da gradite novi odnos, možda ne bi bilo loše da ublažite verbalnu vatru koja vas ponekad obuzima.

Deo vaše privlačnosti jeste u smelosti izražavanja i ako se tome doda čarolija emocionalne otvorenosti, postaćete neodoljivi - za partnera ili nekog ko to tek treba da postane.

U osnovi, vi jeste, a svakako ćete to bitijoš izražajnije u 2016. godini, osoba koja ume da voli i ume da se raduje. Privlačnost raste, ali iz nekog razloga može porast i nesigurnost, tokom ranejeseni. Zapitajte se šta je sa vaše strane to moglo uzrokovati, pre nego što pribegnete analizi partnerovih izjava. On je tu za vas, uz vas i sa vama, istim žarom kao na početku veze. Spreman da kuje planove za oboje i da vas podrži u vašim ambicijama. Zauzvrat želi radost ležernosti i pogled pun poverenja. I puno srce Ijubavi koju otvoreno pokazujete. Ispunili ste njegova očekivanja. Novih zahteva nema, nema ni skrivenih motiva, nedokučivih ciljeva niti mračnih tajni. Sveje i dalje onako kako je bilo u času kada su se vaše želje prepoznale.

Po horoskopu za vaš znak, pratiće vas sreća u ljubavi, mada vi možda nećete sve činiti u vašem najboljem interesu. Jedan deo vašeg bića traži osamu, a drugi mnogo zabave. Pronadite zlatnu sredinu. Iskušenje godin: je da u ležernom prvom delu godine postupate sa puno obzira i morala radi svoje karme,jer ćete nakon leta želeti podršku i toplinu