Ljubavni Horoskop za 2016. - Ribe

RIBE

Ako ljubav pripada čarolijama, onda ste vi najveći čarobnjak. Ako pripada uobičajenim stanjima, onda ćete vi uspeti da stvorite čaroliju. 2016. godina će za vas možda biti sasvim obična, ali će za sve one koji se nadu u vašoj blizini - postati posebna!Ako ste medu slobodnim pripadnicima jednog od najsenzitivnijih znakova u Zodijaku, znajte da status možete promeniti preko noći. 

 

Ako razumevanje nedostaje, ako nema iskrenosti, postaćete spremni da se povučete i to u trenutku koji vam ostavlja dovoljno vremena da se pripremite za vezu koja će uslediti. U tom slučaju zaboravite na tenziju početka, jer počeci donose i poseban nivo čarolije. A vi čarolije razumete... Ako ste među slobodnim Ribama, rano proleće unosi u vaš život iznenađenje. Možete pristajati i odustajati od priče koja vam nije u osnovi jasna, ali koja ipak unosi poseban ritam u vaš život.

Strepnju zamenite oprezom, sumnju otklonite otvorenim dijalogom, a nadu u budućnost ukrasite poverenjem. 

Promene se nekada dogode neosetno. Ponekad ih pre nas primete drugi. Ponekad nam je promena puki izgovor. Nastupajuća godina pobiće sve vaše argumente protiv radosti udvoje. Nećete dobiti šansu da se sklonite iz epicentra. To što se sećate starih boll ne znači da bol i dalje osećate. Saturn je napustio vaše peto polje, a prošlostje za sobom zatvorila vrata. Zatvorite i vi za njom. 

Po horoskopu za vaš znak, najbolji saveznik u Ijubavi je vaša blagost i osećajnost. Baš ove godine shvatate da je izražavanje te strane vaše ličnosti ono što vas čini autentičnim, oslobodenim i privlačnim. To je i put da vas partner prihvati u celosti, bilo da razvijate postojeći odnos ili stvarate novi.