Poslovni Horoskop za 2016. - Ovan

 

OVAN

  

Po horoskopu za vaš znak, vaša lična inicijativa, ideje i postavljanje plana mogu da pokrenu unosan posao. Niste sled- benik, već vođa i samo ono što sami osmislite i osetite potvrdu toga unutar svog bića doneće velike rezultate. Ne zaboravite — osim pokretačke energije potrebni su i izvršni koraci. Pređite što pre sa nauma u praksu!

Nema razloga da se nadate poklonima, nasledstvu i obeštećenju u godini kada možete ličnim resursima da zaradite više. Moglo bi doći do zavaravanja — i da dobijete kapital koji bi zapravo bio veći da ste ga sami zarađivali. To nije isplativo. Neka tuđi novac ostane bajka koja će se moždajednom ostvariti u vašu korist i neka vaši prihodi odjeseni premaše sva ta nadanja!

Vreme je da uradite ono što ste poslednjih godina prizivali. Vizije su vam savršene i sada treba da pređete na praktičnu realizaciju. Niko vas neće opominjati, sve zavisi od vas. Bar jedno jutro do kraja leta treba da osvane sa vašim sigurnim uverenjem da je došao dan da svim silama krenete u ostvarenje tog plana!