Horoskopski Savet za 2016. - Ovan

Ovan

   

 

Po horoskopu za vaš znak, tokom prve polovine godine, želje i mogućnosti će postizati skoro savršen balans. Kada se tome doda zrno sreće i vaša spremnost da iskoračite u susret prilikama, kao i stay da se uspeh podrazumeva (bar kada ste vi u pitanju), čini se da treba samo da postavite vredan cilj.  

Jedina dilema koja može neke od vas intrigirati je — da li je važniji (ili preči) status ili finansijska satisfakcija, jer se čini da nije moguće zadovoljiti obe potrebe istovremeno.

Neke od vas brinu finansije i to pre svega okolnosti koje se ne mogu naći pod vašom kontrolom. Podizanje kredita ima smisla, ako se radi o značajnom cilju, kao što je nekretnina, adaptacija postojećeg stambenog ili poslovnog prostora, pa čak i kupovina automobila. Proširenje poslovnih kapacitetaje okolnost koja zavisi od vaše spremnosti na bliskiju saradnju, a moguća je i ponuda ortakluka. Ukoliko ipak odlučite da delujete samostalno, znajte daje važnije odabrati dobre poslove nego saradnike po vašoj meri. Višejednokratnih a isplativih projekata potvrdiće yam to pravilo. Ulazak Jupitera u vaše prirodno polje finansija i znak Device doneće nove prilike na poslovnom planu i otvoriti neka stara dugovanja. Niste zaboravljeni, iako se to tako činilo.

Pokušajte da potencijalne sukobe izgladite razgovorom, kompromisom, obostranim kompenzacijama. Pobeda i/ili uspeh su veliki onoliko koliko su brzi, govore aspekti krajem leta. Zvezde poručuju daje došlo vreme da štedite sredstva za snove koji tek treba da se ostvare...

Brza smena osećaja moći i osećaja da treba da popustite nije yam uvek prijatna. Vaš moto — ne dozvoliti sebi slabost ne koristi yam uvek, posebno kada se radi o emocijama.

Imate pravo na slabost. I na uživanje u „slabosti"! I snagu i slabost inspirišu okolnosti, a ne samo volja.

Nadmoć koju osećate u većini životnih situacija, posebno tokom druge polovine godine, otvoriće pitanje da li ste se pretvorili u osobu koja ponekad beži od emocija ili? Snagaje u Ijubavi, šapuću zvezde. A ljubav? Ona je snaga koja se oblači u slabost...

Da iskoristite sve mogućnosti koje yam se u nastupajućoj godini pružaju. Jupiter će biti do sredine avgusta u vašem sazvežđu, a to je okolnost koja je na snazi svakih dvanaest godina. Imate ulaznicu za bolji život.

Imate kupon za željene promene. Imate razlog da napravite iskorak koji vas inspiriše. Zvezde štite vaše interese. Univerzum vas podržava sa razlogom, na vama je da ne izneverite — samo svoja očekivanja.