Horoskopski Savet za 2016. - Strelac

Strelac

   

 

Iz ambicioznih snova i spremnosti da bez provere krenete putem svojih želja, budiće vas potrebe koje će zahtevati da ipak ostanete na trasi realnih mogućnosti. lako yam u ovom času realnost može zvučati kao vid uskraćivanja, stvarnostje pravi oblik vaše sreće za 2016. Karijeraje mnogima od vas u usponu i s lakoćom se možete popeti još nekoliko koraka više.   

Korak napred nije uvek korak ka ostvarenju trenutne želje, što je dobro znati, ali je korak napred - korak ka ostvarenju sebe i sopstvenih potencijala. Koliko su želje stabilan i obećavajući putokaz ka samorealizaciji, nije izvesno. Koliko ste u svakom trenutku spremni da zapostavite ambicije zarad neke želje prolaznog tipaje pitanje kojim treba povremeno da se pozabavite.

Mogućnosti će u mnogim situacijama vrlo konkretno nadrasti vaše želje i važno je da ih iskoristite. Skromnost ne treba da bude izbor. Borbenost treba da se odvija u dimenziji prisutnosti i dostupnosti.

Okruženju se treba prilagoditi, ukoliko niste u prilici da okruženje prilagodite sebi. Korak do one platforme koju ćete nazvati stabilnom nije više velik, ali zahteva ozbiljnost, posvećenost i zrelost samog cilja. Zahtevi su u vama, prilike su izvan vas, a okolnosti koje predstavljaju sponu nalaze se u zoni prepoznavanja trenutka u kom ćete se povezati sa šansama.

Po horoskopu za vaš znak, osećaj superiornosti koji je primetan već neko vreme, nastaviće se do kraja leta. Jupiter u prirodnom polju spoznaja, koje samo vi doživljavate kao zakonitost življenja, za taj trenutak iii zauvek, traži da pratite ritam moći.

Prilika nema mnogo, ali je svaka krojena prema vašim potencijalima, koje je važno prepoznati i aktivirati u pravom trenutku. Znak Device poželeće dobrodošlicu vašem vladaru obasipajući ga sumnjama koje za cilj imaju dalje,još snažnije napredovanje. Zvezde veruju u vas.

Odnos izmedu onoga što činite i onoga što stiže kao rezultat može se s lakoćom predvideti. Ako niste zadovoljni rezultatom, menjajte nešto u postavkama i investiranju sebe i svog delovanja. Ako ste prezadovoljni rezultatima, imajte u vidu da narednog puta možda treba uložiti dodatnu energiju.

Ulazak Jupitera u znak Device učinite da poraste samokritičnost, a da se istovremeno ambicije usklade sa kompetencijama.

Dani koji slede otvoriće yam nekoliko vrata. Na vama je da odaberete ona na kojima lako možete da zamislite svoje ime.