Horoskopski Savet za 2016. - Vaga

Vaga

   

 

Kada pogledate neke svoje poznanike i kolege, uvidećete da se i oni, baš kao i vi, mogu naći u onoj narodnoj „mnogo hteo, mnogo započeo", početkom godine. Razlikaje u tome što vi imate plan, imate podršku i imate višak energije koji samo treba održati na postojećem nivou do proleća. Sasvim novi, neočekivani niz ideja može udvostručiti zaradu i isto toliko umanjiti slobodno vreme, priliku za popravljanje odnosa sa prijateljima, kao i šansu za veoma lepo putovanje. 

Prioriteti će i dalje biti postavljani spram spiska s kraja 2015.

Ko visoko leti—vidi najviše, postaćevaša krilatica tokom leta, a posebno ako Ste medu Vodolijama koje se odmaraju kad drugi rade i rade kad većina odmara.

Između dve „neprilike" otkrićete pravu priliku za sebe i možda još i osobu sa kojom rado saradjujete. 0  tome ne treba pričati previše, bar dok ne utemeljite pozicije i ne sprovedete svoju osnovnu zamisao do kraja. Novac vam je potreban za realizaciju veoma lepih ideja, ako izuzmemo i povećanje troškova koje nesumnjivo prati porast vaših apetita. Jedan davni cilj može biti ispunjen uz neznatnu korekciju, koja vam samo na prvi pogled može delovati neprivlačno.  Kada se jesen pretvori u zimu, znaćete pravi raspored koraka za siguran uspeh.

Po horoskopu za vaš znak, individualnost u 2016. godini nije izbor koji garantuje radost ili uspeh. Oslanjati se na sebe je mudro, ali nije uvek pravac kometreba težiti. Sve nas opisuju osobe sa kojima smo u relacijama, baš kao što mi opisujemo njih. Uspećemo onoliko koliko dobrobiti damo drugima.