DEVICA

   

 

 Po horoskopu za vaš znak, vi i dalje ispitujete poslovni teren. Iako ste dosledni namerama koje ste jednom usvojili, u praksi menjate strategiju. Novo ove godine je to da su neki strahovi vezani za posao iza vas, jer se sa njima suočavate i shvatate da ste spremni uvek da nadete sledeće rešenje.

Po horoskopu za vaš znak, vi i dalje ispitujete poslovni teren. Iako ste dosledni namerama koje ste jednom usvojili, u praksi menjate strategiju. Novo ove godine je to da su neki strahovi vezani za posao iza vas, jer se sa njima suočavate i shvatate da ste spremni uvek da nadete sledeće rešenje.Novac stiže iz saradnje sa jednim članom porodice ill od prodaje imovine, zemlje ill kuće. Isto tako, ulaganje u nekretninu ispostaviće se kao odličan potez i uvećaće vaš imetak. Velike finansijske tokove ne treba mnogo da kontrolišete svojim uverenjima, osluškujte dogadaje i okolnosti, i prepoznaćete kada i sam kosmos podržava dešavanja.

Budite prilagodljivi. Ne kontrolišite stvari tako što ćete po svaku cenu istrajavati u poslovima čiji vetar vam duva u lice. I ne dozvolite da vas oteraju sa terena kada se vaš mozaik idealno uklopi. Čuvajte autohtonost kao pravi graničar. Tude procene nisu bitne, samo činjenice uzimajte u obzir.